skip to Main Content

8092 Pátka

Sósér-dűlő, 0186/11 hrsz

E-mail címünk:

patwest2021@yahoo.com

+36 30 596 3111

Hírességek a PátWesten

„Látod ki az ott? „Nem ismered fel?” ” Te is láttad?” Hangozhatnak az egymáshoz irányzott kérdéseink, ha olyan helyen találkozunk híreségekkel, ahol nem számítottunk rá.

Nos, a hozzánk érkezők ne lepődjenek meg, hiszen előfordulhat, hogy pont az ő itt tartózkodásukkor pihen, vagy lovagol nálunk valamilyen híresség.

Viszkok Fruzsi több mint 10 éve foglalkozik online tartalomgyártással. 2010-ben indította el blogját, amit 3 évvel később YouTube-csatornára váltott. Közgazdászként végzett, mára Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, életmóddal kapcsolatos tanácsait több százezren követik. Kedvelt témái: utazás, könyvek, kreatív megoldások, hatékony időbeosztás és rendszerezés. Számos szakmai és közönségdíj nyertese. Saját tervezésű határidőnaplója és élettervezői évről évre hatalmas sikert aratnak. A Púdermentes Podcast egyik készítője. (forrás: www.viszkokfruzsi.hu)

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy Viszkok Fruzsi is ellátogatott hozzánk, és 2 szuper napot töltött el nálunk. Fruzsi a Pw1-es lakásunkban szállt meg, és a lovas programajánlatunkat is igénybe vette, így két edzés keretén belül megismerkedett lovardai részünkkel is! Ittlétét instagram sztoriaiból is láthattátok, hiszen követőivel is megosztotta, mennyire jól érezte magát itt a PátWesten és a Horog Horses-nál.

 

Fruzsi előtt egy a közösségi médiából is ismert személy járt nálunk, Laudon Andi szinkron színész, tartalomgyártó és párja a Pamkutya formációból ismert Osbáth Márk! Andi hangját több mesében, például Agymanók, Barbie, Lármás család, Eperke is hallhattátok, valamint sok-sok filmet és sorozatot is szinkronizált például a Demóna c. Disney filmben Ő Auróra hangja, vagy a 13 okom volt c. ifjúsági sorozatban a főszereplő Hannah Bakeré is.

 

Meglehet, hogy amint a PátWest lelátójában pihennek vagy kávéznak, letekintve épp Csiby Gergely színművész edzéséből csíphetnek el egy kis részletet. színházba járók minden bizonnyal ismerik Vígszínház Pál utcai fiúk c. darabjából, vagy akár a Dzsungel könyve c. musicalből. Gergely Tavaly rendezőként is bemutatkozott és első rendezéseként Leonard Gershe: A pillangók szabadok című vígjátékát vitte színpadra, majd a Művészetek Völgye első saját előadásaként a Patricia Highsmith regénye alapján készült A tehetséges Mr. Ripley magyarországi ősbemutatójával debütált.
A színházi élet mellett aktív lovas életet is él, és részt vesz a reining magyarországi színvonalának emelésében. Saját egyesületében az Equuskörben, művésztársaival hivatásaként tekintenek a személyiségfejlesztés leghatékonyabb módjainak megtalálására: a lovakkal való “együtt-érzés”, a drámapedagógia, valamint az átélés művészetének segítségével. Így rendszeresen szerveznek kurzusokat és táborokat is. Csiby Gergely általában a PW3-as apartmanunkat veszi igénybe, így akár a lépcsőházban is összefuthatnak vele.

A karantén első hullámának végén abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Rózsavölgyi Szalon nálunk forgatta Mi jár a fejedben c. sorozatának karácsonyi és szilveszteri műsorát Józan Lászlóval és Csiby Gergellyel a főszerepben.

Mit is mondhatnánk! Kalandra fel, kamerákat elő!

Back To Top