skip to Main Content

8092 Pátka

Sósér-dűlő, 0186/11 hrsz

E-mail címünk:

patwest2021@yahoo.com

+36 30 596 3111

A színfalak mögött

Az utazáshoz élményeket, jó érzéseket kötünk. Magánszálláshely esetén, ahol a szállásadókkal személyesen találkozunk kíváncsiak lehetünk, vagy akár szorongással is eltölthet bennünket,  hogy vajon milyenek is. Abban mindig biztosak lehetünk, hogy a legjobb arcukat fogják mutatni és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ottlétünk alatt otthon érezzük magunkat, de mégis! Milyenek?!

Nos, mi nem árulunk zsákbamacskát. Itt az online téren keresztül előre bemutatkozunk!

A PátWest szolgáltatásai mögött hárman állunk, és mindhárman a kutyák és lovak szerelmesei vagyunk. Életfilozófiánkban az értékteremtést helyezzük központba, így 2011 óta folyamatosan bővítjük családoknak, pároknak és egyéneknek szóló, kutyákhoz és lovakhoz kapcsolódó értékteremtő folyamatainkat.

11 évvel ezelőtt hobbiként vágtunk bele a labradortenyésztésbe. Akkoriban nagyon vonzott bennünket a kutyakiállítások világa. Azóta megannyi ország számtalan híres és megbecsült tenyésztőjénél jártunk, mindent megtanultunk a fajtáról és így vált kennelünk, a Countrybelle, Magyarországon legnagyobb és leghíresebb amerikai típusú labrador kennelévé. A tökéletes családi labrador tenyésztésére törekszünk a fajta populációja minőségének folyamatos jobbításával, amiről a rólunk készült szakmai videók (itt ) is tanúskodnak . Bár lehet, a videóknál sokkal többet elárul rólunk a rengeteg elégedett Gazdis levél ( itt ). Ezt minden kedves olvasó döntse el maga!

Quarter lovat, lovassportja, a reining iránti szerelemből kezdtünk tenyészteni. Borzasztóan érdekes dolog volt a versenyeredmények mögötti genetikai állomány ismeretének megszerzése és megértése. Akkoriban csak egy álomnak tűnt, hogy saját tenyésztésű lovunk dobogós legyen nemzetközi reining versenyen. Mára ez elérhető és borzasztóan izgalmas álommá vált! Büszkén mondhatjuk, hogy saját tenyésztésű quarter lovaink világbajnok fedezőmének leszármazottjai és mind-mind a Horog Horses nevét öregbítik. Filozófiánk szerint, ahhoz, hogy Magyarországon a reining ismertsége és minősége nemzetközi szintre emelkedhessen, három dolog kell. Az első a megfelelő minőségű lovak, a második pedig az európai szintű reinig pálya és sportközpont. Ezen a gondolaton elindulva egy misszió részeként építettük meg 2019-ben a Horog Horses Sportközpontot, Magyaroroszág legnagyobb 30 x 60 méteres csúszópályájával. A hely önmagában több szempontból is egyedülálló, de erről szerintünk érdemesebb személyesen meggyőződni, hiszen a látvány és az élmény önmagáért beszél, már akkor amikor belépéskor a kapuk kinyílnak.

2021 végén érett meg bennünk az az érzés, hogy az a nyugalom, és egyediség, valamint az ahogy a western és a modern stílus igényesen ötvöződik nálunk, bárki számára érdekes, értékes és kikapcsolódást nyújtó lehet. Ezért, a kétszintes épület felső szintjén apartmanokat alakítottunk ki, úgy, hogy a lakásokból kilépve minden kedves idelátogatót egy hatalmas üvegfal fogad, amin keresztül azonnali betekintést nyerhetnek az edzésekbe. Az üvegfalak tövében kényelmes bőrkanapék biztosítják, hogy akár órákon keresztül is lehessen kíváncsiskodni egy finom kávé, tea vagy bármilyen más ital társaságában. És miért neveztük el PátWestnek? Nemes egyszerűséggel azért, mert Pátkán vagyunk és modern western élményt nyújtunk. A PátWest apartmanjait próbáltuk úgy berendezni, és olyan hangulatot teremteni, amiben mi is szívesen élnénk, vagy megszállnánk. Kényesen ügyelünk a tisztaságra, a jó illatra, és a kényelemre. Reméljük, hogy ezt minden itt lakó vendégünk érezni, és értékelni fogja! :-)

A PátWest vendégeit, hármunk közül Nikire bíztuk!  Levélíróknak, telefonálóknak és érdeklődőknek ő válaszol. Gyerekkora óta megrögzötten szereti a kutyákat és a lovakat, ezért abban a szerencsés helyzetben van, hogy elmondhatja magáról, a munkája a hobbija. Nikinek két Countrybelle labradorja is van otthon, akik életét az Instagramon is követhetik bruce_the_chocolatelab néven, lova pedig szintén velünk él. Nyitottságával és segítőkészségével vendégeink a legjobb kezekben vannak nála, és biztosak vagyunk benne, hogy ha tesznek velünk egy próbát, Önök is megerősítik ezt!

Várjuk jelentkezésüket!

A PátWest Csapata

 

 

 

 

 

 

Back To Top